L'AFA

Qui som?

Qui som?

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) és l'entitat sense ànim de lucre que agrupa les famílies de l'Escola que, de manera voluntària, destinem part del nostre temps a tasques de l'Associació.

L'AFA som part de la comunitat educativa i som el principal interlocutor entre l'Escola i les Famílies.

Què fem?

Què fem?

El nostre objectiu principal és el de contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament a l'Escola a través del diàleg i la col·laboració entre els diversos sectors de la comunitat educativa.

Estem implicats en el procés educatiu i vetllem per la bona convivència a l'escola.

Com ens organitzem?

Com ens organitzem?

L'AFA la forma la junta (presidenta, vicepresidenta, secretaria i tresorer), vocals i per membres que formen part de les comissions.

La junta es reuneix un cop al mes (presencialment o telemàticament) i a més a més la presidència es troba també un cop al mes amb l'Equip Directiu de l'Escola.

Com ens financiem?

Com ens financiem?

L'AFA ens financem principalment per les quotes de les famílies que en formem part. Aquesta quota és de 30 € anuals, i el seu pagament es pot fer efectiu a través del següent enllaç.

A més a més, l'AFA també es finança a partir d'altres accions puntuals com la venda de números de loteria, la venda de samarretes, etc.Principals tasques que duem a terme:

  • Organitzem i/o donem suport els serveis de suport a les famílies (servei d’acollida ‘Bon dia’, Menjador, tardes de setembre, Pati obert,...)
  • Organitzem les activitats que els alumnes poden realitzar fora de l’horari escolar (Extraescolars).
  • Emprenem projectes social en col·laboració amb l’escola.
  • Col·laborem amb les festes de l’escola (Sant Martirià, Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Festa de final de curs,…)
  • Recollim les opinions sobre el funcionament quotidià de l’escola i fem d’enllaç entre famílies-escola.
  • Participem en la presa de decisions de l’escola mitjançant un representant al Consell Escolar del centre, juntament amb la resta de lal comunitat educativa.
  • Participem en les diverses activitats de Banyoles (Sant Martirià, Rua de Carnestoltes,...).
  • Organitzem trobades de famílies, on ens trobem totes per conèixer-nos i compartir una estona plegades.
  • Col·laborem amb l’escola en l’adquisició de material pedagògic i en el manteniment i la renovació dels diferents espais escolars.
Presidència: Elena Díez, Anna Puell i Maria Busquets
Presidència: Elena Díez, Anna Puell i Maria Busquets